sobota 1. června 2013

Můj blog - Blogger - 6. Kapitola - Stránky část 1/2

Další díly najdete v rozcestníku.
   Blogger má jednu velmi dobrou funkci a to je zakládání stránek. Stránky jsou nadřazenější všem článkům. Můžete si buď - vytvořit stránky které budou vidět na hlavní stránce vašeho blogu v záhlaví nebo v postranním menu (případně nějaké skrýt) a nebo si vytvořit vlastní odkazy na tyto stránky (až v druhé části).
   Pokud si chcete založit stránku klikněte v menu na Stránky a poté na Nová stránka. Pokud vyberete webová stránka tak se vám vytvoří odkaz na jakoukoli stránku, ale když vyberete Prázdná stránka tak můžete přidávat i obrázky a text.
Kliknutím zvětšíte
   Po kliknutí na Prázdná stránka se vám ukáže stejný formulář jako jsme si o něm povídali ve 4. kapitole. Ale!po kliknutí na publikovat se vám nepublikuje na blogu. Toho docílíte tak že kliknete na Zobrazit stránky jako a vyberete ze seznamu. Výsledek uvidíte na dalším obrázku.
Kliknutím zvětšíte
V dalším díle uvidíte jak si nastavit seznam stránek podle svého stylu. 

4 komentáře:

  1. dobrý den,
    chtěl jsem se zeptat, na blogu jsem si založil novou stránku (záložku) ale nemůžu na ní umístit žádný příspěvek, všechny příspěvky se mi zobrazují na domovské stránce. Mohli byste mi prosím poradit? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, pro tyto účely se nepoužívají stránky, ale štítky (rubriky). Na stránku je vložíte přes Blogger -> Rozvržení -> Přidat gadget -> Štítky -> Uložit. Následně vždy když napíšete článek tak budete mít vpravo v Nastavení příspěvku seznam štítků.

      Vymazat
    2. Dobrý den,
      Vše jsem udělala, jak jste psali, a štítky mám i uložené. Ale když přijdu na svůj blog, vidím v nabídce jen archiv, a moje vlastni štítky tu nejsou, nevíte čim by to mohlo byt ?
      Předem děkuji za odpověď

      Vymazat
  2. Mně to nikde možnost Zobrazit stránky jako... nenabízí :(

    OdpovědětVymazat

Pokud položíte nějakou otázku, tak odpověď na ni můžete čekat do několika hodin na této stránce.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...